Κατηγορίες
Κατασκευαστής: Nanophos Marine
Κωδικός Προϊόντος: SeaQueen Extreme
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 70,50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία «έξυπνων υλικών» νανοτεχνολογίας NanoPhos, μετά από την μεγάλη της διεθνή επιτυχία στο τομέα των των βιομηχανικών και κατασκευαστικών υλικών προχωράει ένα βήμα πιο πέρα και λανσάρει προϊόντα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η NanoPhos ιδρύθηκε το 2005 με όραμα να μεταφέρει την καινοτομία από το εργαστήριο στην καθημερινότητα, αξιοποιώντας τη δύναμη της νανοτεχνολογίας. Τα προϊόντα της NanoPhos είναι αποτέλεσμα μελέτης Ελλήνων ερευνητών της εταιρίας και εξάγονται σε περισσότερες από 25 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική.Καινοτόμο αντιρρυπαντικό υφαλόχρωμα, απαλλαγμένο από χαλκό και κασσίτερο (tin & copper free).


Αυτολειαινόμενη τεχνολογία (Self- Polishing Coating). Εφαρμόζεται σε σκάφη με ταχύτητες έως 40kt. Ανταποκρίνεται πλήρως (fouling free) και στις ανάγκες σκαφών που παραμένουν ελλιμενισμένα ή κινούνται με πολυ μικρές ταχύτητες για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ιδανικό για περιοχές με μεγάλο βαθμό ρύπανσης από μακροοργανισμούς (hard fouling: τραγάνα, στρειδώνα). Συμμορφώνεται στις αυστηρότερες απαιτήσεις Εθνικών, Κοινοτικών και Διεθνών (ΙΜΟ) Θαλάσσιων κανονισμών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Ετικέτες: NanoPhos